Dags att söka till DalaKonst21

I år kan du ansöka både via mail och genom direkt inlämning till Dalarnas Museum helgen 13 - 14 november.

DalaKonst21 kommer att visas i Konsthallen på Dalarnas museum med vernissage lördagen 4 december 2021 kl.14 och avslut fredagen 11 februari 2022.

Årets utställningskommissarie är Åsa Carnelid-Wickman, Stockholm, konstnär och utbildad på Konstfack och Kungliga Konsthögskolans projektutbildning i fri konst med inriktning grafik

Din digitala ansökan mailar du till styrelsen@dalarnaskonstforening.se.

• Ansökan ska innehålla ditt namn, adress, e-post, telefonnummer.
  • Du får ansöka med högst fyra verk
  • Ansökan ska innehålla bild på de verk du ansöker med och information om titel, teknik, format, pris.
  • Skriv i ansökans rubrik DalaKonst21
  • Avgiften för digitala verk betalas i förväg till föreningens konto 921 85-8 eller till Swish 123 359 56 18 för att få verken bedömda.
  • Digitalt antagna verk ska lämnas in på Dalarnas museum senast fredag 19 november.

Direkt inlämning av verk på Dalarnas museum sker helgen 13 -14 november! För mer information om inlämning och fullständiga villkor för konstnärer se dokumentet InbjudanDalakonst21 för konstnärer

Senast 14 november vill vi ha din ansökan!