Stockholm!

Lördag 18 maj åker vi till Stockholm!

Vi tar tåget för att göra en så kallad Konståkning, det vill säga att med guide åka tunnelbana från T-centralen till Odenplan och vid varje station stanna för att se och få höra om stationernas olika konstutsmyckningar. Vår guide hjälper oss med att köpa biljett. Lunch i närheten av Odenplan och därefter besök på Sven – Harrys konstmuseum som då visar utställningen Carl Fredrik Hill och Fanny Churberg – mot ett nytt landskap. Eller passa på att besöka något eller några av de nästan 20 gallerier som finns i krokarna runt Odenplan.

Preliminära tågtider kl. 7.30 från Falun, 10.15 i Stockholm, hemfärd kl. 17.44 från Stockholm, i Falun kl. 21.12.
DKF bjuder på guidningarna i T-banan och Sven – Harrys. Du bokar och betalar själv tågresan och betalar mat och/eller fika. Information och anmälan senast 18 april till Maj Edström mobil 076 – 098 37 40. Max 20 deltagare, DKF:s medlemmar i första hand.

Nu är vi 11 stycken som ska ses på Stockholms Central lördag 18 maj kl.10.15. (tåget från Falun går 7.35). ”Konståkning” med tunnelbana och guide och sen besök på Sven Harrys museum och utställningen ”Carl Fredrik Hill och Fanny Churberg.”